Εκπαιδευτική Φιλοσοφία

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητοί γονείς
 
Σας καλωσορίζουμε στη σελίδα του φροντιστηρίου μας. Το φροντιστήριο μας λειτουργεί στο κέντρο της Λαμίας έχοντας ως μοναδικό αντικείμενο την άρτια προετοιμασία του υποψηφίου για την εισαγωγή σε Α.Ε.Ι.
 
Είμαστε μια αποτελεσματική και εξειδικευμένη ομάδα καταξιωμένων εκπαιδευτικών με πολυετή εμπειρία και αίσθημα ευθύνης που απευθυνόμαστε κυρίως στους μαθητές της θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης.
 
Το φροντιστήριο μας τελευταία 10 χρόνια παρουσιάζει την καλύτερη ακολουθία άριστων βαθμολογιών στα μαθηματικά κατεύθυνσης σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο φροντιστήριο στην πόλη της Λαμίας.
 
Φιλοσοφία μας ήταν και είναι ότι με συστηματική εργασία, οργάνωση, προσαρμοστικότητα και καινοτομίες στην διδασκαλία κατακτούμε την επιτυχία.
 
Θεωρώντας το φροντιστήριο ως έναν εκπαιδευτικό θεσμό και κατανοώντας την ιδιαιτερότητα της εποχής μας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου (μοναδικές διακρίσεις των μαθητών μας στις Πανελλήνιες εξετάσεις για 10-συνεχή χρόνια) που είναι προσιτές σε όλους, σε τμήματα κλειστά - ανοικτά με κριτήριο την ομοιογένεια του τμήματος.
 
Φίλε μαθητή-μαθήτρια ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ.